Wil je een Franse Bulldog kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

“Flexibel, speels en slim!”

PRIJS VANAF 1250 EUR

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Franse Bulldog kopen!

Een Franse bulldog kopen?

EIGENSCHAPPEN

Een Franse Bulldog heeft een eerder klein gestalte en is een krachtige hond met kort haar, korte en stompe snuit, staande oren en een van nature korte staart. Hij heeft een zeer gespierd uiterlijk. Een Franse Bulldog heeft steeds een grappige, olijke verschijning. De vacht is glad, dicht, zacht en glanzend kort haar. De schofthoogte van de Franse Bulldog ligt rond de 35 cm. Het gewicht varieert van 8 tot 15 kilo.

Meer informatie over onze pups?

Wij staan garant voor:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Puppy Paradijs is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.