Erkende professionele & betrouwbare kennel op Marktplaats!

Wil je een Teckel kopen? 

Klik op de foto’s en ontdek de prachtige pups!

DWERG

“Speels, slim en eigenwijs!”

KORTHARIG:

PRIJS VANAF 650 EUR

RUWHARIG:

PRIJS VANAF 750 EUR

Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De pups worden verkocht met officieel Europees Paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Zo kan je zonder zorgen jouw perfecte Teckel kopen!

Een teckel kopen?

EIGENSCHAPPEN

De Teckel heeft een langgerekt lichaam met korte poten. Het lijf is gespierd en de borstkas diep en breed. De poten zijn recht en de voeten horen naar voren te wijzen. De kop is lang met een lange, smalle neus en hangende oren. De staart is lang. Er bestaan drie verschillende vachttypen: kortharig, ruwharig en langharig. De formaten worden ingedeeld naar borstomvang. Deze is voor de Standaard Teckel meer dan 35 centimeter, voor de Dwergteckel 30 tot 35 en voor de Kaninchen Teckel tot 30 centimeter. Het gemiddelde gewicht van de Standaard Teckel is zo’n negen kilo, van de Dwergteckel vijf tot zeven kilo en voor de Kaninchen Teckel tot drie en een halve kilo.

KORTHARIG
RUWHARIG

Meer informatie over onze pups?

Wij staan garant voor:

BESTE
PRIJS-KWALITEIT

Wij garanderen je de beste prijs-kwaliteitverhouding. We combineren sterke prijzen en goede zorg met een uitmuntende service.

ONZE
STANDAARD

Uitgebreide vaccinaties, Ontworming, Europees Paspoort, Microchip, Registratie, Correcte Informatie, Schriftelijke garantie.

DIERENARTS-
CONTROLE

Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle door onze dierenarts. Steeds uitgebreid aandacht voor alle parameters.

SCHRIFTELIJKE
GARANTIE

De garantiebepalingen “zwart op wit” op papier! Bij ons zijn woorden geen ijle lucht. Wat we beloven, is wat we doen. Dat garanderen we je graag.

SNELLE
THUISLEVERING

Beschikt je over te weinig tijd? Is de afstand te groot? Kan je je moeilijk verplaatsen? Maak dan gebruik van onze snelle thuislevering!

ERKENDE
HONDENKENNEL

Puppy Nestjes is een erkende kennel. Zo ben je zeker van afkomst, gezondheid, dierenwelzijn, correcte informatie en de garantie.